Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

15. 9. 2022

Sedláčkův memoriál 2022

Reprezentace SZŠ

Dne 13. 9. 2022 se naše škola zúčastnila atletického víceboje - Sedláčkova memoriálu. Tuto akci pořádalo Gymnázium Kroměříž ve spolupráci s Atletickým  klubem v Kroměříži. Soutěž byla určena pro chlapce a dívky ze středních škol.


Studenti závodili v běhu, skoku dalekém a vysokém, vrhu koulí a štafetách. Jednotlivé atletické disciplíny byly podle umístění závodníků bodovány a následně sčítány.

Konkurence byla náročná, ale snaha dosáhnout co nejlepších výsledků rozhodně nechyběla. Naši školu reprezentovalo družstvo dívek, které se mezi soutěžícími rozhodně neztratilo. Celkové čtvrté místo v hodnocení družstev bylo určitě zasloužené.

O vynikající výsledek se postarala Jana Krejčiříková, která doběhla na krásném druhém místě v běhu na 200 metrů a běh na 800 metrů suverénně vyhrála. Za sebe bych chtěl jmenovitě pochválit všechny naše reprezentanty – Kateřina Čechová, Alžběta Juráková, Jana Krejčiříková, Blanka Mackrlová, Veronika Šímová, Sabina Petříková a Barbora Matušincová.

Kladem této sportovní akce byl rozhodně i aktivní pohyb na čerstvém vzduchu, sportovní zápolení a reprezentace školy. Celá akce se uskutečnila za velmi příznivého počasí na místním atletickém stadionu v Kroměříži.

Mgr. Vlastimil Botek