Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

14. 9. 2023

ZDRAVUŠKY ZÁŘILY

ZDRAVUŠKY   ZÁŘILY

Dne 12.9.2023 se naše škola zúčastnila atletického víceboje - Sedláčkova memoriálu. Tuto akci pořádalo Gymnázium Kroměříž v součinnosti s Atletickým  klubem v Kroměříži.


Soutěž byla určena pro chlapce a dívky ze středních škol. Studenti závodili v běhu, skoku dalekém a vysokém, vrhu koulí a štafetách. Jednotlivé atletické disciplíny byly podle umístění závodníků bodovány a následně sčítány. Konkurence byla náročná, ale snaha dosáhnout co nejlepších výsledků rozhodně nechyběla. Naši školu reprezentovala družstva dívek a chlapců a mezi soutěžícími se rozhodně neztratila. Vybojovala totiž skvělý výsledek.

Naše děvčata předvedla skvělé výkony a stala se tak silnými konkurentkami pro ostatní závodnice. O všem hovoří výsledky: 60 m sprint – Zuzana Tomečková (2.místo), 800 m – Jana Krejčiříková (2.místo), skok vysoký – Nikola Kremzová (3.místo), vrh koulí – Veronika Šímová (3. místo), štafeta – Kateřina Čechová, Zuzana Tomečková, Blanka Mackrlová, Jana Krejčiříková (3.místo). Celkové čtvrté místo v hodnocení družstev bylo určitě zasloužené. Kladný faktor této sportovní akce byl rozhodně i aktivní pohyb na čerstvém vzduchu, sportovní zápolení a reprezentace školy. Za sebe bych chtěl pochválit všechny žáky naší školy za vzornou reprezentaci na této soutěži. Celá akce proběhla za velmi příznivého počasí na místním atletickém stadionu v Kroměříži.

 

Mgr. Vlastimil Botek