Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

3. 3. 2023

Hodiny Zdravotní tělesné výchovy pod vedením fyzioterapeutky

Hodina tělocviku pod vedením fyzioterapeutky Dagmar Paciorkové

V období od 31. 10. 2022 až do 27. 2. 2023 probíhala v rámci předmětu Zdravotní tělesná výchova pro třídu 4.S několikahodinová, jak teoretická, tak i praktická výuka terapeutických technik a metod pod vedením fyzioterapeutky Dagmar Paciorkové.


Ke každému z nás měla individuální přístup a pomáhala nám s danou problematikou každého cviku. Teoreticky nás připravila na praktickou výuku, kterou jsme následně zakončili námi vytvořenou cvičební jednotkou, kterou hodnotila paní terapeutka Dáša společně s naším třídním, panem učitelem Botkem, který je zároveň i vyučujícím předmětu ZTV.

Dostali jsme také různé materiály, které budeme moct využít v budoucnu. Hodiny s paní Dášou nás moc bavily a myslím, že jsme získali i nové dovednosti do života.

Aneta Smetanová, 4.S

 

 

Zapojení odborníka z praxe do výuky předmětu Zdravotní tělesná výchova na SZŠ Kroměříž bylo realizováno v rámci projektu Implementace Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání pro území Zlínského kraje II. Tento projekt byl spolufinancován Evropskou unií - Evropskými strukturálními a investičními fondy v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.

Loga