Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

9. 3. 2022

Úspěch naší školy v regionálním kole soutěže v psychologii a komunikaci

Vítězky soutěže v psychologii

V pátek 4.3. 2022 se žákyně třetího ročníku zúčastnily regionálního kola soutěže v psychologii a komunikaci, které se letos konalo na Střední a vyšší zdravotnické škole ve Vsetíně. Ústředním tématem letošního ročníku bylo ,,Setkání s radostí" .


Naši školu v soutěži reprezentovaly Veronika Ondruchová, Aneta Pluhařová a Tereza Šílová. Ve studentské porotě pak zasedla Aneta Smetanová.
Nejlepší práce ze všech středních zdravotnických škol v kraji musely odbornou i studentskou porotu zaujmout nejen svou prezentací, ale i přednesem a znalostmi z oboru psychologie na středoškolské úrovni. Soutěž byla určena pro žáky 1. - 4. ročníku se zdravotně-sociálním zaměřením.
Všechny žákyně si s různými úskalími soutěže poradily na výbornou a k naší velké radosti nakonec i jedna z děvčat získala pro naši školu cenné prvenství a postup do celostátního kola, které se bude konat 6. - 7.4. 2022 v Chomutově. Veliké díky za úspěšnou reprezentaci naší školy a současně i gratulace patří nejen vítězce, kterou je žákyně třídy 3.A Tereza Šílová, ale
i vyučující Mgr. Barboře Malé, která ji na soutěž připravila.

Mgr. Lucie Skácelíková, třídní učitelka

účastníci soutěže

předávání cen

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce