Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

22. 2. 2022

Subterra Cup středních škol ve florbalu

Hráčky po zápase s diplomem

Dne 18.2.2022 se naše škola zúčastnila krajského kola středních škol ve florbalu. Akce proběhla ve sportovní hale SPŠ v Otrokovicích.
Soutěž byla zorganizována a určena pro dívky ze středních škol Zlínského kraje. Jednalo se o klání, jehož vítěz postupuje na celostátní mistrovství republiky.


Zúčastněná družstva byla rozdělena do skupin, hrálo systémem každý s každým. Dle konečného umístění v tabulce se dále pokračovalo již jedním utkáním o konečné pořadí. Boje byly urputné. Téměř všechna utkání byla velmi vyrovnaná a do jisté míry rozhodovalo o celkovém umístění i momentální štěstí ve hře. Zvláště náš zápas o konečné pořadí byl bojovný a vyrovnaný. Vše po bezbrankové remíze nakonec vyvrcholilo závěrečnými samostatnými nájezdy, kdy se po dalším pokračování naší škole podařilo ve strhujících podmínkách obrátit vítězství na svou stranu. Celkové 5. místo bylo odměnou za bojovnost, kterou naše děvčata do všech zápasů dala.
Musím naše žákyně velmi pochválit nejen za obrovskou bojovnost, vůli po vítězství a celkový přístup ke hře, ale i za vzornou reprezentaci školy. A to jmenovitě tyto žákyně: Hošťálková Julie, Sovadinová Eliška, Šímová Veronika, Slavíková Julie, Slavíková Karolína, Slavíková Kateřina, Cibulková Barbora, Geryková Dominika, Krpcová Veronika, Lančová Nikol, Cigánková Kateřina, Polášková Šárka, Dopitová Leontýna, Urbanová Klára, Urbanová Michaela, Vlčková Veronika, Vymazalová Lucie.

Mgr. Vlastimil Botek

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu

Fotografie ze zápasu