Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

19. 10. 2021

Soutěž ve stlaní lůžek

Soutěž ve stlaní lůžek

Na čtvrtek 14.10.2021 si vyučující odborných předmětů připravili pro studenty 1.A soutěž ve stlaní lůžek. Šest vybraných žákyní si mezi sebou změřilo síly ve stlaní lůžek a komunikaci s pacientem.


V úvodu soutěže si děvčata vylosovala čísla lůžek, u kterých následně soutěžila, připravila si pomůcky potřebné k úpravě lůžka a vyrazila plnit zadaný úkol - ustlat lůžko bez pacienta v co nejrychlejším čase a přitom splnit hygienické požadavky, funkčnost a estetickou stránku, což rozhodně nebylo jednoduché. Ostatní spolužáci se po dobu soutěže stali hodnotícím publikem, měli po celou dobu za úkol sledovat své spolužačky, povzbuzovat je a následně dát svůj hlas té, která byla pro ně nejlepší.

Výkony soutěžících hodnotila dle stanovených kritérií odborná porota z řad vyučujících odborné výuky. Všechny výkony soutěžících byly skvělé, výhru ovšem mohli získat jen ty opravdu nejlepší. Po sečtení bodů vyhlásila moderátorka první tři místa – na prvním místě se s největším počtem bodů umístila Evženie Čermáková, druhé místo obsadila Eliška Šišková a na třetí příčce skončila Eliška Hrebenarová. Děvčata získala nejen hodnotné poukázky od sdružení Harmonie, ale i pamětní diplomy. Všem moc gratulujeme! V závěru soutěže byla ještě udělena cena diváků, kterou získala Eliška Šišková.

Za vydařenou akci bych ráda poděkovala všem vyučujícím, které se podíleli na přípravě soutěžících a soutěže, porotě za objektivní hodnocení a moderátorce Mgr. Hofrové za příjemné provedení celou soutěží.

Mgr. Malá, Mgr. Hrdinová, Mgr. Honešová

Soutěž ve stlaní lůžek

 

Soutěž ve stlaní lůžek

 

Soutěž ve stlaní lůžek

 

Soutěž ve stlaní lůžek