Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

2. 3. 2022

1.A soutěžila v umění obvazové techniky

Soutěž v obvazové technice

Dne 24.2.2022 se na Střední zdravotnické škole Kroměříž konala soutěž prvního ročníku v obvazové technice.

Zúčastnilo se 6 soutěžících – Natálie Bílková, Barbora Kobanová, Karolína Masljak, Mariana Simonová, Eliška Šišková, Julie Trnková. Do poroty zasedly odborné učitelky – Mgr. Andrea Přijalová, Mgr. Hana Ponížilová a Mgr. Veronika Luběnová. Soutěžící přišla podpořit i zástupkyně pro odbornou výuku Mgr. Hana Kovářová.


V soutěžním klání zvládly dívky obvázat prst ruky, přiložit závěs na horní končetinu a zabandážovat dolní končetinu. Porota hodnotila nejen estetičnost a účelnost obvazu, ale také komunikaci soutěžících a přípravu pomůcek. Verdikt poroty a zisk bodů byl u dvou soutěžích stejný, tak o konečném pořadí rozhodl až rozstřel v podobě šátkového obvazu ruky. Na prvním místě se umístila Eliška Šišková, na druhém místě Natálie Bílková a na třetím místě Barbora Kobanová.

Do hodnocení se zapojili také diváci a zvolili si soutěžící, jejichž technika se jim nejvíce líbila. Zvítězila Eliška Šišková.

Soutěž proběhla v příjemné atmosféře a vítězky obdržely pěkné ceny od Harmonie – sdružení přátel SZŠ Kroměříž a diplomy.

V Kroměříži dne 25.2.2022 Mgr. Věra Honešová

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Hromadné foto

Fotografie z akce