Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

12. 4. 2024

Soutěž v obvazové technice

Soutěž v obvazové technice

V pondělí 25.3 2024 proběhla soutěž 1. ročníku praktických sester v obvazové technice.


Do třídní soutěže bylo vybráno 6 žáků. Soutěžící si nejdříve vylosovali své pořadové číslo a pak mohla soutěž začít. V první části soutěže dostali soutěžící zadání praktického úkolu. Tím bylo např. obvázat prst na ruce, zhotovit nízkou bandáž dolní končetiny nebo závěs horní končetiny. Druhá část soutěže prověřila teoretické znalosti soutěžících. Ostatní spolužáci se stali hodnotícím publikem. Jejich úkolem bylo podporovat soutěžící a dát hlas tomu, který byl podle nich nejlepší.

Výkony soutěžících hodnotila odborná porota z řad vyučujících. Všechny výkony soutěžících byly úžasné. Na třetím místě se umístila Jana Koudelková, druhé místo obsadila Tereza Kušíková a absolutní vítězkou se stala Lucie Kováčiková, která získala i cenu diváka. 

Soutěžící dostali drobné dárky a pamětní diplomy. Děkujeme všem soutěžícím za účast, porotě za objektivní hodnocení a moderátorce Mgr. Barboře Malé za příjemné provedení soutěží.

 

Kristýna Pištěcká a Veronika Žilinková

žákyně 1.A