Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

12. 6. 2023

Rozloučili jsme se s letošními maturanty

Slavnostní předávání maturitního vysvědčení

V pátek 9. 6. 2023 se v aule školy uskutečnilo slavnostní vyřazení letošních maturantů oborů Sociální činnost a Praktická sestra, kterým se uzavřelo jejich čtyřleté studium.


Za přítomnosti blízkých, učitelského sboru, významných hostů a za hudebního doprovodu žesťových nástrojů studentů kroměřížské konzervatoře a po slavnostním projevu ředitelky školy PhDr. Ludmily Hanákové a zástupců z řad sociálních partnerů převzali úspěšní absolventi maturitní vysvědčení z rukou třídních učitelů Mgr. Lucie Skácelíkové, MBA a Mgr. Vlastimila Botka.

Nejúspěšnější absolventi praktické části maturitní zkoušky převzali věcné dary z rukou zástupců Kroměřížské nemocnice, a.s. předsedy představenstva MUDr. Lenky Mergenthalové, MBA a náměstka pro vzdělávání, plánování a rozvoj zaměstnanců PhDr. Pavly Drábkové. Další žáci byli za svou čtyřletou studijní práci oceněni formou dárkových poukázek z rukou předsedkyně spolku Harmonie, Mgr. Lucie Skácelíkové, MBA.

Celý slavnostní akt byl doplněn o závěrečný proslov zástupů obou třídy, kdy navozená atmosféra dohnala některé absolventy a rodinné příslušníky až k slzám dojetí. Vzpomínkám na čtyři roky strávené v kolektivu spolužáků a učitelů, s nimiž se už možná nikdy neuvidí, se neubránil nikdo.

Celé slavnostní odpoledne bylo zakončeno neformálním posezením spojeným s bohatým rautem a nabídkou profesionálního fotokoutku.

Úspěšným absolventům přejeme spoustu úspěchů na jejich další životní cestě.

Mgr. Lucie Skácelíková, MBA, třídní učitelka