Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

1. 3. 2023

Uskutečnilo se školní kolo Psychologické olympiády

Žáci losují soutěžní pořadí

Ve čtvrtek 23. 2. 2023 se na naší škole uskutečnilo školní kolo Psychologické olympiády pro žáky 3. ročníků. Tématem letošního ročníku olympiády bylo „Jak jsem překonal/a sám/sama sebe“.


Vybraní žáci měli za úkol zpracovat seminární práci na letošní téma, vytvořit prezentaci a výslednou práci odprezentovat před odbornou porotou, do které letos zasedla Mgr. Andrea Přijalová, Mgr. Veronika Švachová, Mgr. Edita Pechová a Mgr. Andrea Novosadová. Do soutěže byli nominováni: Erika Kůrová, Lucie Pisková, Šárka Procházková, Monika Voňková, Drahomír Vančík a Eliška Vlachová.

Soutěžící si nejprve vylosovali pořadí a následně odprezentovali svou práci porotě a divákům. Letos žáci na olympiádu přinesli témata jako např. ztráta blízké osoby, noční děsy, fobie, šikana, překonávání fyzického zranění či důležitost podpory ze strany rodiny.

Všichni žáci předvedli kvalitní výkony. O to těžší rozhodování měla porota. Po spočítání bodů byly vyhlášeni vítězi olympiády:

  • 1. místo si odnesla Erika Kůrová,
  • 2. místo obsadila Šárka Procházková,
  • 3. místo získala Lucie Pisková.

Během prezentací se do rozhodování o vítězi zapojili i diváci – každý student mohl na lísteček zvolit číslo vystupujícího, který ho nejvíce oslovil. Cenu diváků a jejich sympatie získal Drahomír Vančík.

Všem moc děkujeme za skvělé prezentace. Vítězům gratulujeme a přejeme hodně štěstí při reprezentaci naší školy v regionálním kole, které se uskuteční už 8. 3. 2023 na naší škole.