Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

16. 2. 2022

Školní kolo olympiády v Klinické propedeutice

Fotografie vítězů ve školním kole

Dne 15.2. 2022 v aule naší školy proběhlo školní kolo olympiády v Klinické propedeutice.
Zúčastnili se žáci třídy 2.A, 2.B a 3.A oboru Praktická sestra. Témata letošní olympiády byla symptomatologie nemocí a specifická terapie. Soutěžící se zodpovědně připravovali a všechny výkony byly na velmi dobré úrovni. Zvolená témata byla zajímavě zpracovaná, a proto bylo rozhodování pro členy poroty náročné.


Odborná porota složená z odborných učitelek SZŠ Kroměříž hodnotila formu zpracování, odbornost, způsob prezentace, komunikaci a práci s informačními zdroji.
Prezentováno bylo celkem pět prací a porota rozhodla takto: První místo obsadila žákyně třídy 2.B Šárka Procházková s tématem Kvantitativní poruchy vědomí.
Druhé místo obsadila dvojice dívek ze třídy 3.A Tereza Šílová a Veronika Dvorníková s tématem Homeopatie a bronzové umístění si zasloužila dvojice chlapců ze třídy 3.A Josef Jelínek a František Petřivalský s tématem Terapie videohrami.
Žáci umístěni na 1. a 2. místě budou reprezentovat naší školu v regionálním kole olympiády, které se bude konat na SZŠ Kroměříž 9.3.2022.

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce