Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

18. 3. 2024

Simona Svobodová vybojovala 3. místo

Simona Svobodová vybojovala 3. místo

Regionální kolo Psychologické olympiády se konalo ve Vsetíně.


13.3. 2024 se do Vsetína vypravily čtyři žákyně, aby reprezentovaly naši školu v regionálním kole Olympiády z psychologie. Jednalo se o Barboru Moravcovou, která se stala předsedkyní žákovské poroty, a soutěžící Julii Trnkovou a Annu Tran ze 3.A a Simonu Svobodovou ze třídy 3.S. O přízeň odborné i žákovské poroty usilovalo 11 soutěžících ze zdravotnických škol ve Zlíně, v Uherském Hradišti, ve Vsetíně a samozřejmě i z naší školy. Konkurence byla opravdu veliká. Sešlo se množství zajímavých variací na téma Tajemství komunikace, například komunikace s autistickými dětmi, komunikace plazů, tanec jako prostředek komunikace a vyjádření emocí, nechybělo ani téma sociálních sítí.

Naše děvčata se v této konkurenci neztratila, naši školu důstojně reprezentovala. Velkou gratulaci si pak zaslouží Simona Svobodová, která získala se svou prací o komunikaci osob nedoslýchavých a neslyšících krásné třetí místo. Blahopřejeme!!!

 

Mgr. et Mgr. Edita Pechová