Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

13. 3. 2022

Regionální kolo olympiády v Klinické propedeutice

Fotografie z regionálního kola olympiády v KLP

Dne 9.3.2022 se na naší škole konalo regionální kolo olympiády v Klinické propedeutice. Olympiáda byla určena pro žáky středních zdravotnických škol Zlínského kraje. Žáci svou školu reprezentovali formou prezentací z oblasti symptomatologie nemocí a specifické terapie.
Soutěžící se zodpovědně připravovali pod vedením svých odborných učitelek.


Prezentováno bylo celkem šest prací a porota, složená z odborníků z praxe (Mgr. Jurčíková, Mgr. Živná, Bc. Chocholatá a pan Svoboda), rozhodla takto: na 3. místě se umístil David Vlčnovský s prezentací na téma Denzitometrie, který reprezentoval zdravotnickou školu ze Zlína. 2. místo obsadila žákyně zdravotnické školy v Uherském Hradišti Pavlína Gorošová s prezentací Revmatoidní artritida z pohledu rodinného příslušníka. 1. místo obsadila dvojice žákyň: Tereza Šílová a Veronika Dvorníková s prezentací Homeopatie. Tyto žákyně reprezentovaly naši školu, tedy SZŠ Kroměříž.
Tímto děkujeme všem za účast a vítězům gratulujeme.

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce

Fotografie z akce