Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

7. 9. 2022

Pravidelné setkání se zástupci sociálních partnerů školy

Foto z akce

Ve čtvrtek 1. 9. 2022 proběhlo na naší škole pracovní setkání učitelů odborných předmětů se zástupci sociálních partnerů školy. Náplní bylo zhodnocení praxe druhých a třetích ročníků oboru Praktická sestra a třetího ročníku oboru Sociální činnost, která probíhala na konci školního roku 2021/2022.


Sociální partnery jsme také seznámili s plánem učební a odborné praxe pro školní rok 2022/2023, která se bude týkat 3. a 4. ročníku oboru Praktická sestra a třídy 4.S – obor Sociální činnost.

Na schůzce jsme také představili nové pomůcky, které budeme využívat v odborných učebnách naší školy -  nové signalizační zařízení od firmy Codaco, model batolete pro kardiopulmonální resuscitaci a další pomůcky, které budou využívat žáci oboru sociální činnost.

Na závěr Mgr. Skácelíková představila vzdělávací kurzy, které naše škola pořádá a seznámila také s plánem nově otevíraných kurzů.

Setkání proběhlo v přátelském duchu a bylo pro obě strany účastníků přínosem.

Mgr. Veronika Luběnová