Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

21. 11. 2022

Podzimní sportování na zdravce s neslyšícími

Účastníci podzimního sportování

V sobotu 19. 11. 2022 se na naší škole uskutečnilo sportovní klání mezi klienty Poradenského centra pro sluchově postižené Kroměříž a studenty naší školy. Místem sportovního dne byla tělocvična naší školy.


Z účastníků akce byla vytvořena 3 družstva, která spolu navzájem soupeřila. Prvním kláním byly zápasy ve volejbalu a v přehazované. Obrovské nasazení všech zúčastněných družstev se ukázalo ve florbalu, kde intenzita výkonů gradovala a zápal do hry byl obrovský. Mimo tyto činnosti měli všichni možnost vyzkoušet si ringo a také stolní tenis.

Všechna družstva se s velkým zápalem snažila dosáhnout co nejlepších výkonů. Po skončení soutěží následovalo závěrečné zhodnocení a vyhlášení výsledků, kdy nejlepší aktéři klání obdrželi diplomy a věcné ceny.

Chtěli bychom poděkovat Poradenskému centru a žákům třídy 4.S za přípravu drobného občerstvení. A pochvala taktéž patří všem žákům, kteří neváhali zúčastnit se této akce.

Mgr. Vlastimil Botek, Mgr. Barbora Malá