2. 2. 2022

Olympiáda z psychologie a komunikace

Fotografie z průběhu olympiády

V pátek 28.1.2022 proběhlo na naší škole školní kolo olympiády z psychologie a komunikace, ve které si "poměřili své síly" studenti třetích ročníků. Úkolem pro všechny v letošním ročníku bylo zpracovat seminární práci na téma „Setkání s radostí", což pro mnohé bylo velkým oříškem.


Z každé třídy byli vybráni 4 studenti, kteří své dílo odprezentovali před odbornou porotou. Za třídu 3.A byla nominována Veronika Ondruchová, Aneta Pluhařová, Tereza Šílová a Lea Havrlantová, za 3.S Judita Kračinová, Aneta Smetanová, Marie Pifková a Barbora Matušincová.
Děvčata si nejprve vylosovala pořadí svého vystoupení a následně odprezentovala svou práci před odbornou porotou. Letos do poroty zasedla Mgr. Koščová, Mgr. Kovářová a za odborníky z praxe Mgr. Novosadová. Během prezentací se do rozhodování o vítězce zapojili i diváci – každý student mohl na lísteček zvolit číslo vystupující, která ho nejvíce oslovila.
Všechny studentky se své role zhostily opravdu velmi svědomitě a předvedly kvalitní výkony. O to těžší rozhodování měla porota. Po spočítání bodů byly vyhlášeny vítězky olympiády. 1. místo si odnesla Veronika Ondruchová, 2. místo obsadila Tereza Šílová a 3. místo Aneta Pluhařová – vítězkám moc gratulujeme!
Během soutěže probíhala i volba z řad diváků o nejpoutavější prezentaci a za tu si odnesla diplom Veronika Ondruchová.

Všem moc děkujeme za úžasné prezentace a vítězkám přejeme hodně štěstí při prezentaci naší školy v krajském kole na SZŠ ve Vsetíně!

Mgr. Malá
odborná učitelka

Vítězky

Fotografie z akce

Fotografie z akce