Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

12. 10. 2022

Okresní přebor středních škol ve volejbale

Reprezentace SZŠ

V úterý 11. 10. 2022 se naše škola zúčastnila Memoriálu Rudolfa Plajnera a okresního přeboru středních škol ve volejbalu. Tuto akci pořádalo Gymnázium L. Jaroše v Holešově a byla určena pro dívky středních škol.


Soutěž probíhala souběžně na dvou kurtech a byla dobře zorganizovaná. Zúčastnilo se jí 6 středních škol systémem dvou skupin, kdy se první dva umístěné celky křížem utkaly v semifinálových kláních s družstvy druhé skupiny. Naše škola byla ve skupině druhá a v semifinále svedla nakonec neúspěšný, ale vyrovnaný zápas s Gymnáziem Kroměříž, které se stalo vítězem druhé skupiny a nakonec i celkovým vítězem turnaje.

V souboji o třetí místo jsme s přehledem porazili Pedagogickou školu Kroměříž, a tím získali skvělé bronzové umístění. Téměř všechna utkání byla velmi vyrovnaná a do jisté míry rozhodovalo o celkovém umístění i momentální štěstí ve hře.

Jsem pyšný na výkony našich reprezentantek, které musím ocenit za bojovnost, chování a vzornou reprezentaci školy. A to jmenovitě tyto žákyně – Červinková Tereza, Poláková Šárka, Rusnáková Eva, Šímová Veronika, Tomečková Zuzana, Voňková Monika a Zlámalová Andrea.

Mgr. Vlastimil Botek