Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

16. 2. 2024

Okresní a krajské kolo ve šplhu

Okresní a krajské kolo ve šplhu

Dne 14.2.2024 naše škola pořádala okresní a krajské kolo ve šplhu. Soutěže se zúčastnilo celkem šest středních škol, které vesměs zastupovala čtyřčlenná družstva chlapců a dívek.


Soutěž probíhala tak, že děvčata šplhala na tyči a chlapci na laně. Vše muselo samozřejmě proběhnout v co nejkratším čase. Celé klání zúčastněných družstev ukázalo, že vyšplhat co nejrychleji a použít tu nejlepší techniku nebylo vůbec jednoduché, a mimo vlastních fyzických fondů bylo třeba taktéž zapojit správnou koordinaci pohybů. Samotná klání byla velmi vyrovnaná, o čemž svědčily dosažené výkony, kdy o umístění těch nejlepších opravdu rozhodovaly desetiny vteřin.

Celá akce probíhala ve výborné atmosféře a povzbuzování fanoušků vybičovalo závodníky k co nejlepším výkonům. Celá soutěž proběhla v režii naší školy a sponzorsky se na ni podílela také firma PTÁČEK z Kojetína, které tímto moc děkujeme.

 

Výsledky:

Družstva - dívky :
1. Policejní Holešov
2. SOŠ Tauferova KM
3. AG KM
 
Družstva - hoši :
1. AG KM
2. Policejní Holešov
3. COPT KM
 
Jednotlivci - Dívky :
1. Šichránková Veronika - policejní
2. Janková Radka - policejní
3. Vojtěchová klára - policejní
 
Jednotlivci - hoši :
1. Maňur Šimon - AG
2. Cibulka Šimon - AG
3. Zaoral Ondřej - COPT

 

Mgr. Vlastimil Botek