Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

7. 2. 2024

Motivační soutěž Kroměřížské nemocnice a.s.

Vyhlášení soutěže

O tom, že pečlivost a snaha být nejlepší se vyplácí, se přesvědčili studenti posledních ročníků Střední zdravotnické školy v Kroměříži. Právě pro ně byla v rámci povinné praxe v Kroměřížské nemocnici a.s. připravena motivační soutěž o finanční odměnu, na kterou dosáhlo hned osm maturantů.


Vedení nemocnice se rozhodlo, ve spolupráci s lůžkovými odděleními, na nichž žáci vykonávají praxi, ocenit ty nejpilnější. Hodnotily se pracovní výkony a také nulová absence v rámci praktického vyučování. Po zhodnocení všech kritérií bylo nakonec oceněno sedm děvčat a jeden hoch, kteří své povinnosti v rámci praxe plnili na sto procent.

Za svou snahu získali v rámci předávání pololetního vysvědčení od Kroměřížské nemocnice a.s. motivační finanční hotovost, diplom a drobné dárky.

„Věříme, že jsme dali základ nové tradici a budeme i další žáky, kteří u nás praxi vykonávají, motivovat k tomu, že jejich snahu a píli oceníme. Další oceňování proběhne na konci školního roku," doplnila předsedkyně představenstva Lenka Mergenthalová.

Všem srdečně gratulujeme!

Vyhlášení vítězů

Vyhlášení vítězů

Nástěnka