Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

1. 3. 2023

Pořádali jsme již 17. ročník Maturitního plesu

Fotografie ze sobotního plesu

V sobotu 25. 2. 2023 se v prostorách Domu kultury v Kroměříži uskutečnil již 17. ročník Maturitního plesu Střední zdravotnické školy Kroměříž, který tradičně proběhl pod záštitou spolku Harmonie.


Po dvouleté covidové pauze jsme se všichni mohli opět obléct do slavnostních rób a obleků a za doprovodu hudby a bohatého programu si užít slavnostní chvíle, které jsou vrcholem studia každého žáka na střední škole.

Po úvodním proslovu následovalo taneční vystoupení skupiny M Dance Crew a slavnostní šerpování maturantů tříd 4.A a 4.S jejich třídními učiteli. Průběhem celého večera nás doprovázel zkušený moderátor Radia Zlín Jiří Horváth, hudební kapela Křídla a D.J. Dalibor Šmakal.

Ani letos nechyběl doprovodný program, který si v podobě originálních tanečních vystoupení připravili žáci obou tříd. Bohatý program byl doplněn profesionálním fotokoutkem a přípravou oblíbených koktejlů u barmanského koutku.

Poděkování patří všem účastníkům, sponzorům a restauraci Bowling & Bar Scéna Kroměříž za zajištění chutného občerstvení.

Mgr. Lucie Skácelíková, předsedkyně spolku Harmonie

 

Pozn.: Celá fotogalerie z maturitního plesu je dostupná zde.