Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

2. 5. 2022

Studentský festival Majáles 2022

Naši žáci na Majálesu

V pátek 29. 4. 2022 se uskutečnil studentský festival Majáles 2022, který pořádají žáci středních škol. Tématem letošního ročníku byly pohádky.

 


Přehlídky se po dvouleté pauze zúčastnili žáci z pěti kroměřížských středních škol. Všichni žáci se setkali na Hanáckém náměstí, odkud pak za doprovodu značné zvukové rezonance společně vyrazili průvodem ulicemi města na Velké náměstí. Tam už každá škola předvedla svá několikaminutová vystoupení, která bedlivě sledovala porota složená ze zástupců všech zúčastněných škol. Této role se za naši školu zhostil náš nejmladší kolega, Mgr. Jindřich Martínek.

Žáci naší školy si pro své vystoupení vybrali pohádku o Aladinovi a jeho kouzelné lampě. Jejich vystoupení bylo krom zpěvu a tance doprovázeno i skvělými hereckými výkony, které nás provedly celým pohádkovým příběhem. Píle a několikahodinová práce našich žáků byla na závěr porotou oceněna krásným třetím místem a bouřlivým potleskem.

Všem našim žákům děkujeme za reprezentaci školy, za jejich práci a již nyní se všichni těšíme na další ročník.

Mgr. Lucie Skácelíková