11. 11. 2022

Hudební vystoupení 2.S ve Stromě života

Žákyně 2.S vystupují ve Stromě života

Ve čtvrtek 10. 11. 2022 se naše třída 2.S po ranní zkoušce ve škole vydala do Domova se zvláštním režimem Strom života, kde jsme vystoupily s lidovými písničkami.


Ve Stromě života nás přivítala vedoucí obslužné péče Mgr. Bělohlávková, která se nám po celou dobu věnovala. A jelikož jsme v rámci vystoupení zpívaly lidové písničky, rozhodly se některé z nás obléci i do krojů. A opravdu nám to slušelo, posuďte sami!

 

 

Již druhý školní rok se v rámci předmětů výchov v našem sociálním oboru věnujeme hudební výchově. Minulý rok jsme s ohledem na covidovou situaci nemohly své naučené písničky zazpívat v sociálních zařízeních, tak jsme alespoň vytvořily videopozdrav k Vánocům. A jelikož sklidil velký úspěch u klientů i personálu sociálních služeb, a nás nadšení a poděkování od klientů moc potěšilo, rozhodly jsme se společně s vyučující v této činnosti pokračovat.

Letošní školní rok je k pořádání akcí více nakloněn, a tak jsme se konečně mohly do domova podívat osobně a zažít nezapomenutelnou atmosféru při vystoupení.

I přes prvotní obavy jsme si všichni vystoupení náramně užili a klienti s personálem nás v závěru ocenili bouřlivým potleskem. Moc děkujeme! A budeme se těšit na další spolupráci.

Pamela Kontantoupolou, žákyně 2.S