Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

28. 11. 2022

Získali jsme 2. místo na florbalovém Subterra Cupu v Otrokovicích

Reprezentace SZŠ

V pátek 25. 11. 2022 se naše škola zúčastnila okresního kola florbalové soutěže středních škol Subterra Cup. Akce se uskutečnila ve sportovní hale MSH v Otrokovicích.


Soutěž byla zorganizována a určena pro dívky ze středních škol kroměřížského okresu. Všechna družstva byla nalosována do skupin, ve kterých se spolu navzájem utkávala. Boje byly velmi urputné a nasazení ani zápal nechyběl. Celkové 2. místo naší školy bylo odměnou za bojovnost, kterou naše děvčata do všech zápasů dala.

Musím naše žákyně velmi pochválit nejen za obrovskou bojovnost, touhu po vítězství a celkový přístup ke hře, ale i za vzornou reprezentaci školy. A to jmenovitě těmto žákyním – Cibulková Barbora, Geryková Dominika, Hošťálková Julie, Krpcová Veronika, Lančová Nikol, Slavíková Julie, Slavíková Karolína, Slavíková Kateřina, Sovadinová Eliška, Šímová Veronika a Zlámalová Andrea.

Mgr. Vlastimil Botek