Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

29. 3. 2024

Další úspěch v celorepublikové soutěži

Další úspěch v celorepublikové soutěži

2. místo pro Vojtu! Blahopřejeme!


Téměř na den přesně, 22. března 2024, jsme se po roce zúčastnili celorepublikové soutěže v ošetřovatelství, která se tradičně koná v Praze. Naši školu reprezentovat Vojtěch Daňo ze 2.B a vedl si naprosto skvěle. V konkurenci 17 škol obsadil 2. místo, neboť dokázal propojit hluboké znalosti historie s tématem soutěže Pohled do historie ošetřovatelské péče.

Soutěž byla rozdělena na dvě části. V první části soutěžící prezentovali připravené práce. Vojta svoji soutěžní práci nazval Pohled do historie ošetřování v Kroměříži. Druhá část soutěže, v níž si soutěží losovali testová zadání, prověřila znalosti z historie ošetřovatelství. Vojta měl šťastnou ruku, vylosoval si téma o zakladatelce ošetřovatelství Florence Nightingale.

Kromě znalosti historie se Vojta vyznačuje také pílí, disciplínou a skromností. O tom by jistě mohla více povídat Mgr. Monika Sojková, která Vojtu na soutěž připravila a poskytovala mu odborné konzultace.

Oběma, paní učitelce i Vojtovi, děkujeme za příkladnou spolupráci a reprezentaci školy a gratulujeme k velkému úspěchu.

 

PhDr. Ludmila Hanáková

ředitelka školy