Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

22. 9. 2022

Nabízíme rekvalifikační kurzy a další vzdělávání

Ukázka z kurzu tejpování

V loňském školním roce jsme úspěšně zorganizovali 5 vzdělávacích kurzů pro celkem 74 účastníků. Letos opět rozšiřujeme nabídku vzdělávání.


Loni jsme otevřeli kurzy Ošetřovatel, Sportovní masér, Trénování paměti, certifikovaný kurz Katetrizace močového měchýře a poprvé také odborný kurz Základy tejpování, který je určený pro širokou veřejnost.

Letos plánujeme otevřít všechny tradiční kurzy včetně Kurzu pro pracovníky v sociálních službách a První pomoci. Žhavou novinkou je certifikovaný kurz Rehabilitační ošetřování zaměřený na poskytování bezpečné asistence při změnách polohy a přesunech osob se sníženou soběstačností.

Do většiny kurzů je možné se ještě přihlásit prostřednictvím online přihlášky na našich webových stránkách. Výjimkou je kvalifikační kurz Ošetřovatel, jehož kapacita je již naplněna.

Věříme, že nikdy není pozdě začít se učit, a proto vás rádi přivítáme na některé vzdělávací akci. Více informací k jednotlivým kurzům najdete zde.

Mgr. Lucie Skácelíková, koordinátorka kvalifikačních a vzdělávacích kurzů